Salonen


Når man selv har fri fra arbejde er det tit at alt har lukket.
Derfor har Envy Hair valgt at have længe åbent hver Tirsdag og Torsdag.

Team Envy


Line.
Efter 10 gode år som en del af Kokholm&Suhr, har jeg indgået et samarbejde med pigerne i Envy Hair.
De har taget SÅ godt imod mig, og kunderne fra Kokholm&Suhr er også ved at finde vej til Envy Hair i Kongensgade 71. Det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at se flere.
Jeg er meget nærværende i mit håndværk, går op i at kunden føler sig hørt og godt tilpas.
Jeg går meget op i  sammenholdet i hverdagen, at alle har det godt. Der er plads til masser af grin og gode snakke.

 
Sanne.
Jeg startede i frisørfaget i 2006. Jeg åbnede Envy Hair i Søndergade i august 2011. Efter nogle rigtig gode år der besluttede jeg at rykke min forretning ind hos Katja.

I november 2015 fortsatte Envy Hair i Dronningensgade i hjertet af Odense. Jeg går meget op i at kunden hygger sig og er tryg ved mig som frisør. Jeg er først tilfreds når vi kommer frem til et resultat vi begge er glade for.


Katja.
Jeg blev udlært i juli 2005. Jeg åbnede salon i 2009 på Rugårdsvej. I foråret 2013 flyttede jeg salonen ind på Dronningensgade. Efter 5 gode år med tidligere partner, besluttede jeg at indgå et samarbejde med Sanne. Salonen blev på Dronningensgade, men skiftede navn til Envy Hair.
Jeg ligger vægt på at levere et godt stykke håndværk, så kunden føler sig godt tilpas og er i centrum.


Julie.
Jeg startede som frisørelev hos Søndergaard Hairdesign i 2007, og har arbejdet der indtil jeg startede hos Envy Hair i foråret 2017.
Jeg elsker mit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med mig som frisør er det vigtigste for mig.


Camilla.
Jeg har tilbage i 2012 og 2013 arbejdet hos Envy Hair i Søndergade og nu er jeg tilbage, efter nogle år med andre udfordringer. Jeg er meget glad for at være en del af Envyteamet igen.
Jeg elsker mit fag og nærværet med kunder og kollegaer. At fordybe mig i min opgave omkring kundens ønske, er for mig super vigtigt.

Martina.
Jeg har været i praktik hos Envy Hair i efteråret 2020, og startede som elev midt i januar 2021, men pga corona, har jeg startet med online undervisning fra skolen.
Jeg er perfektionist ud til fingrespidserne, og jeg lægger stor vægt på at sætte mit personlige aftryk.
Jeg er udlært i sommeren 2024.

Benedikte
Nyeste skud på Envystammen.
Jeg er udlært i sommeren 2026. Jeg er landet på den rette hylde. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit håndværk.