Om os

Når man selv har fri fra arbejde er det tit at alt har lukket.
Derfor har Envy Hair valgt at have længe åbent hver Tirsdag og Torsdag.

Vi har, takket være alle der har stemt på os, vundet Best of Odense 2018. Vi er enormt beærede og utrolig glade og stolte over at ha’ fået netop denne pris. TUSIND TAK!!

Kåret som årets "VELVÆRE & PERSONLIGE PLEJE, Best of Odense 2018"

Line

Line

 1. Efter 10 gode år som en del af Kokholm&Suhr, har jeg indgået et samarbejde med pigerne i Envy Hair.

  De har taget SÅ godt imod mig, og kunderne fra Kokholm&Suhr er også ved at finde vej til Envy Hair i Kongensgade 71. Det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at se flere.

  Jeg er meget nærværende i mit håndværk, går op i at kunden føler sig hørt og godt tilpas.

  Jeg går meget op i  sammenholdet i hverdagen, at alle har det godt. Der er plads til masser af grin og gode snakke.

Sanne

Sanne

 1. Jeg startede i frisørfaget i 2006. Jeg åbnede Envy Hair i Søndergade i august 2011. Efter nogle rigtig gode år der besluttede jeg at rykke min forretning ind hos Katja.

  I november 2015 fortsatte Envy Hair i Dronningensgade i hjertet af Odense. Jeg går meget op i at kunden hygger sig og er tryg ved mig som frisør. Jeg er først tilfreds når vi kommer frem til et resultat vi begge er glade for.

Katja

Katja

 1. Jeg blev udlært i juli 2005. Jeg åbnede salon i 2009 på Rugårdsvej. I foråret 2013 flyttede jeg salonen ind på Dronningensgade. Efter 5 gode år med tidligere partner, besluttede jeg at indgå et samarbejde med Sanne. Salonen blev på Dronningensgade, men skiftede navn til Envy Hair.

  Jeg ligger vægt på at levere et godt stykke håndværk, så kunden føler sig godt tilpas og er i centrum.

Julie

Julie

 1. Jeg startede som frisørelev hos Søndergaard Hairdesign i 2007, og har arbejdet der indtil jeg startede hos Envy Hair i foråret 2017.
  Jeg elsker mit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med mig som frisør er det vigtigste for mig.

Camilla

Camilla

 1. Jeg har tilbage i 2012 og 2013 arbejdet hos Envy Hair i Søndergade og nu er jeg tilbage, efter nogle år med andre udfordringer. Jeg er meget glad for at være en del af Envyteamet igen.

  Jeg elsker mit fag og nærværet med kunder og kollegaer. At fordybe mig i min opgave omkring kundens ønske, er for mig super vigtigt.

Martina

Martina

 1. Jeg har været i praktik hos Envy Hair i efteråret 2020, og startede som elev midt i januar 2021, men pga corona, har jeg startet med online undervisning fra skolen.

  Jeg er perfektionist ud til fingrespidserne, og jeg lægger stor vægt på at sætte mit personlige aftryk.

  Jeg bestod min svendeprøve med en BRONZE medalje i april 2024. Jeg fortsætter hos Envy, i første omgang som vikar for Camilla, som er på barsel.

  Mester siger om mig: "Martina er en meget jordnær pige med en god sans for mennesker. Hun er en helt ufattelig dygtig frisør, med en dyb grundrespekt for frisørfaget!"

Benedikte

Benedikte

 1. Nyeste skud på Envystammen.
  Jeg er udlært i sommeren 2026

  Mester siger om mig: "Benedikte er en super sød og nærværende pige. Hun er dygtig og ydmyg i frisørfaget."