Salonen

Aftenåbent

Når man selv har fri fra arbejde er det tit at alt har lukket.
Derfor har Envy Hair valgt at have åben hver mandag til klokken 21.00 og tirsdag til klokken 20.00

Sanne

Jeg startede i frisørfaget i 2006. Jeg åbnede Envy Hair i Søndergade i august 2011. Efter nogle rigtig gode år der besluttede jeg at rykke min forretning ind hos Katja.

I november 2015 fortsatte Envy Hair i Dronningensgade i hjertet af Odense. Jeg går meget op i at kunden hygger sig og er tryg ved mig som frisør. Jeg er først tilfreds når vi kommer frem til et resultat vi begge er glade for.

Katja

Jeg blev udlært i juli 2005. Jeg åbnede salon i 2009 på Rugårdsvej. I foråret 2013 flyttede jeg salonen ind på Dronningensgade.Efter 5 gode år med tidligere partner, besluttede jeg at indgå et samarbejde med Sanne. Salonen blev på Dronningensgade, men skiftede navn til Envy Hair.Jeg ligger vægt på at levere et godt stykke håndværk, så kunden føler sig godt tilpas og er i centrum.

Julie

Jeg startede som frisørelev hos Søndergaard Hairdesign i 2007, og har arbejdet der indtil jeg startede hos Envy Hair i foråret 2017.
Jeg elsker mit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med mig som frisør er det vigtigste for mig.